3 грудня у Білій Церкві відкрито перший ресторан McDonald’s за адресою: вул. Леваневського, 53-К. Адже саме у цьому місті виготовляється молочна основа шейків та морозива для всіх ресторанів McDonald’s в Україні.
Компанія створює понад 85 робочих місць для працівників щойно відкритого закладу. Відкриття першого ресторану в місті відповідає стратегії посилення присутності компанії в регіонах, яку McDonald’s оголосив на початку року.
Новий одноповерховий заклад площею 393м² вміщує 97 гостьових місць у залі та 146 на літній терасі, а інтер’єр оформлений у впізнаваному фірмовому дизайні. Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery, а також тут облаштована кімната для кур’єрів.
Зробити замовлення швидко та зручно дозволяють 10 терміналів самообслуговування – на великих екранах можна роздивитись страви та обрати ті, що до смаку, без очікування в черзі. А ще в ресторані працює 4 лінії приготування страв, тож додати або прибрати інгредієнти стало ще простіше.
Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, які створюють комфортну атмосферу та турбуються про потреби клієнтів.
Цікаво, що молочну основу, з якої у ресторанах McDonald’s готують морозиво та шейки, виробляють за найсучаснішими технологіями – на Білоцерківському молочному комбінаті (флагман компанії ТЕРРА ФУД).
Саме тут застосовують найсучасніше обладнання та найкращу сировину, щоб забезпечити відповідність продукції найвищим стандартам якості та безпеки. Як і решту продуктів, які виготовляються за специфікацією McDonald’s, молочнуоснову періодично відправляють у європейську лабораторію мережі в Мюнхені. Профільні спеціалісти перевіряють їх на відповідність стандартам за допомогою «сліпого тестування». Відтак, продукти БМК вже кілька років залишаються серед провідних виробників морозива для McDonald’s.
“У нашій громаді проживає понад 200 тисяч мешканців, до нас щоденно приїжджають сотні гостей. Відкриття закладу McDonald’s у Білій Церкві є підтвердженням того, що місто є конкурентоспроможним та має високу інвестиційну привабливість. Окрім того, McDonald’s завжди користується популярністю і серед дітей, і серед дорослих, тому я переконаний, що всі радо сприймуть відкриття ресторану у нашому місті”, – заявив під час пресбрифінгу Геннадій Дикий, міський голова Білої Церкви.
Під час заходу менеджером з виробництва Юрієм Косом для гостей було організовано онлайн екскурсію кухнею та було показано усі процеси виготовлення бургерів, картоплі, морозива, кави та ін.
Разом з появою ресторанів, компанія завжди турбується про благоустрій територій, дбаючи про збереження навколишнього середовища, облаштування кожної окремої місцевості та затишок місцян. Також компанія сприяє розвитку місцевих громад, посилює налагодження співпраці з локальними постачальниками та впроваджує ініціативи з сортування та переробки в своїх ресторанах, тим самим формуючи систему кругової роботи з відходами.
У заході з нагоди відкриття також взяли участь представники місцевої влади та журналісти місцевих ЗМІ.
За матераілом :БЦ Онлайн
МакДональдз в Україні — лідер серед ресторанів швидкого обслуговування. Перший заклад відкрито 24 травня 1997 р. в Києві. Компанія налічує більше 100 ресторанів у 24 містах України та щорічно входить до переліку 100 найбільших українських платників податків, а також до переліку найкращих роботодавців. МакДональдз в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер “Фундації Дім Рональда МакДональда” в Україні.